Körömápoló Olaj - Flower Fusion Díszcsomagolásban

PNSA854
890 Ft
Készleten
+
Legjobb ajándékötlet vendégeidnek!

Körömápoló Olaj - Flower Fusion Díszcsomagolásban

Körömápoló Olaj - Flower Fusion Díszcsomagolásban

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?
BrandPerfect Nails Kiszerelés4ml Típusvirág

Körömápoló Olaj - Flower Fusion Díszcsomagolásban

Parfüm a Kéznek!

Mi a vendégeidre is gondoltunk! Megérkezett díszcsomagolású körömápoló olajunk, mely vendégeidnek a tökéletes meglepetés lehet! Egy apró gesztus az ünnepekre, limitált kiadásban ajándékba öltöztetve!

Nyűgözd le vendégeidet Te is!

Kiváló ajándékötlet minden körmöstől, aki hivatását szívvel-lélekkel végzi, szalonjának hírnevét tudatosan építi. Ezzel az apró gesztussal, odafigyeléssel egy életre lekötelezheted vendégeidet! Vendéged utolsó év végi körmös időpontján lepd meg karácsonyi díszdobozos kutikulaolajjal, megköszönve egész éves vendéghűségét és pontosságát!

Miért szeretjük?

Hihetetlenül érzéki jegyei teszik a Flower Fusion körömápoló olajunkat igazán nőies illattá. Ez a különleges aroma tökéletes harmóniát kelt az érzékeknek, egyszerre szabaddá és magabiztossá tesz. A mandula -, őszibarackmagból kivont olaj és a különleges virág esszencia románcának köszönhető az ápolt, hidratált bőr érzete kezeiden. Élvezd a karizmatikus illatot, ami Neked is jár!

HASZNÁLAT: A körömsáncoknál a kutikulára cseppentve és bemasszírozva eltávolítja az elhalt szarusejteket, illetve bepolírozható a körömlemezbe. Otthoni használatra is ajánlott.

 

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Bestsellerek
  • Népszerű termékek