Csillogjon minden is – Elő a csillámos gél lakkokkal!

2022.11.23
Csillogjon minden is – Elő a csillámos gél lakkokkal!

Az ünnepek közeledtével minden a csillogás körül forog. Otthonuk dekorálásán túl, vendégeid biztosan igyekeznek mindennapi megjelenésükbe is némi ragyogást csempészni. Ruháik összeválogatásánál, de manikűrük kitalálásánál is arra törekednek, hogy – a decemberi ünnepkörhöz hűen – minél dekoratívabb, ünnepibb, csillogóbb legyen a küllemük. Ebben sokat segíthetsz nekik, főleg akkor, ha már időben beszerzed a következő hetek abszolút favoritjait, a különféle árnyalatokban kapható Perfect Nails csillámos gél lakkokat.

Kívül-belül megújulás

A decemberi ünnepkör nemcsak a karácsonyfa-állításról, az ajándékozásról, a meghitt családi összejövetelekről szól, hanem arról is, hogy az év utolsó hónapjában kicsit mindenki lelassít, teret enged a pozitív befordulásnak, számot vet a maga mögött hagyott évvel, és egyúttal megtervezi a következőt. Mindeközben azon ügyeskedik, hogy a decemberi pörgős mindennapokban helyt álljon, és közben ne csak a lelkét, de – lehetőségeihez mérten – a testét is ünneplőbe öltöztesse. Sokan ilyenkor döntenek egy új frizura vagy hajszín mellett, belevágnak egy kisebb gardróbfrissítésbe, különféle kozmetikai kezeléseknek vetik alá magukat, ám a legtöbben inkább apróbb dolgokban változtatnak. Talán már Te is tapasztaltad, hogy vendégeid közül ilyenkor még azok is szívesebben döntenek egy-két csillámos gél lakk mellett, akik egyébként az év többi napján a visszafogottabb, egyszerűbb manikűrök hívei.

LacGel Effect Prosecco Gél Lakk Válogatás

Nemcsak karácsonykor, de szilveszterkor is hódítanak a csillámok

A csillogás az ünnep szíve-lelke, és arról se feledkezz meg, hogy a karácsonnyal még nem ér véget! A szilveszteri manikűrök elkészítésében is kulcsszerep jut a csillámos gél lakkoknak, így célszerű jó előre minél többet „betáraznod” ezekből. Jó döntés, ha nem egyesével válogatod ki az árnyalatokat, hanem szettben rendeled meg a különféle, káprázatos glittereket tartalmazó gél lakkokat. Itt van máris egy elképesztően gyönyörű válogatás: a kisebb és nagyobb csillámok keveredése és játéka varázslatossá teszi a körmöket. A Celebration Gél Lakk Szettünk csábító és nőies, 30%-kal pigmentáltabb színeket tartalmaz. De a Perfect Nailstől megszokott minőségben kapható a meseszép Prosecco Gél Lakk Válogatás is, amit a gyöngyöző borok színárnyalatai ihlettek. Pezsdítsd fel körmeid és az ünnepi társaság hangulatát mámorító színeinkkel! című cikkünkben bemutatjuk tagjait, melyek egyesével is kaphatóak. Webshopunkról gyorsan és egyszerűen beszerezheted mindkét csillogó gél lakk szettet.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek