Magentaverzum? Avagy 2023 Év Színe: Viva Magenta teli élettel!

2022.12.05
Magentaverzum? Avagy 2023 Év Színe: Viva Magenta teli élettel!

Idén is izgatottan várták a designerek, divattervezők, grafikusok, lakberendezők, sminkesek és manikűrös szakemberek, hogy közzétegye a Pantone Intézet a jövő év színét. A 2022-es Very Pery nevű év színe, a kék nyugalmát a vörös dinamikusságával ötvöző szín után a Pantone 2023 év színének a 18-1750 kóddal ellátott, Viva Magenta névre hallgató bíborvörös egy gyönyörű árnyalatát választotta.

A vállalat szerint ez a győztes magenta árnyalat optimizmust és örömöt sugároz, rendkívül erőteljes, erőt adó, kísérletezésre, önkifejezésre ösztönöz, tökéletes választás a körmös szakmában! „A Viva Magenta egy nem szokványos színárnyalat nem szokványos időkben” – ahogyan fogalmaztak. Leatrice Eiseman, a Pantone ügyvezető igazgatója azt is elárulta, hogy a természetből nyerték az inspirációt, hiszen az árnyalatot egy aprócska rovarból, a bíbortetűből nyert kármin ihlette.

Mi az a Pantone?

A Pantone Intézet a színek azonosítására és egyeztetésére használt színskála megalkotásáról ismert. Szinte hihetetlen, de az év színét már több mint 20 éve hirdeti ki, és olyan iparágakban alkalmazzák, mint a nyomdaipar, a grafikai tervezés vagy a divat. A tavalyi év színe, a Very Pery azért is volt különleges, mert a Pantone a korábbi évekkel ellentétben nem katalógusából választotta ki azt, hanem maga alkotta. Mit tartogat 2022? – Az év színe és színpárjai című cikkünkben még több érdekességet olvashatsz róla.

A Magentaverzum és minden, ami benne rejlik

Télen sem kell lemondanod az élénk, vibráló színekről! LacGel Plus +078 Gél Lakk 4ml - Boysenberry - Purple Rain fantázianevű gél lakkunk garantáltan felráz és élettel telít! Egyszerre elegáns és szexi megjelenésre vágysz? A mély, bordós árnyalatot képviselő LacGel Plus +097 Gél Lakk 4ml - Cherry Pie - Purple Rain meleg színárnyalatának köszönhetően tökéletesen illik az olyan világosabb, melegebb tónusokhoz, mint a vanília sárga vagy a sárgadinnye szín.

LacGel Effect Pink Diamond Gél Lakk Szett

A 2023-as év színének választott Magenta árnyalat azonos fantázianevet kapott körömdíszítő porainknál is visszaköszön. Lehet neon, pl. Pigment Powder - Körömdíszítő Pigmentpor - Magenta vagy klasszikus, mint a Chrome Powder - Körömdíszítő Krómpor - Magenta, segítségükkel könnyedén feldobhatod vendégeid körmét. Van már ötleted, hogy Te milyen felületi díszítéshez választanád őket?

Ha különleges, egyedi hatást szeretnél elérni, a légies csillogású Chameleon Flakes Color 2 - Dawn árnyalatunkkal nem foghatsz mellé! Ezt a közepes szemcsézetű csillámporunkat felületi és beépített díszítésekhez egyaránt ajánljuk. Szeretnéd bezsebelni az elismerő bókokat? A körömdíszítők változatos felhozatalából is kiemelkednek a káprázatos színekben pompázó strasszkövek. Ragyogjanak körmeid a Nailstar strasszkő SS5 - Fuchsia árnyalatával!

Nyomdázás és festés egyszerre? Válaszd a kifejezetten körömnyomda technikához fejlesztett nyomdazselét (2 in 1 Nyomdazselé és Festőzselé - Magenta), ami festőzseléként is használható. Mixeld a színeket, kísérletezz bátran! Még több inspirációra vágysz? Webshopunkban megtalálod az Év színe 2023 alkategóriát, ahol összegyűjtöttük Neked a legszebb bíborvörös árnyalatokat a következő évre! Neked is tetszenek?

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek